Descriere

O carte despre diversificarea alimentației la bebeluși, copii și nu numai, o carte de dezvoltare personală.

Diversificarea - pur și simplu

Cristela Georgescu
130 RON

Adauga in cos

Estimare livrare curier:
07 iunie

Din colectia: Edituri prietene

Poate vă interesează și următoarele cărți

Fragment Diversificarea - pur și simplu

Diversificarea, pur simplu este o carte care cuprinde pe parcursul a peste 300 de pagini, informație științifică impletită in stil propriu cu cunoașterea, ințelegerea și experiența personală și profesională a Cristelei Georgescu, referitoare la diversificarea alimentației copiilor respectand principiile: 1) PUR și 2) SIMPLU.

............

Cunoașterea pe care am dobandit-o de la indrumători de referință in nutriție, naturopatie, apifitoterapie, medicină, biochimie, am trecut-o prin filtrul propriei ințelegeri, o practic cu consecvență in creșterea copiilor mei, Pavel (8 ani) și Petru (7 ani) (N.R. 2018) și o impărtășesc in această carte cu intenția de a reda mamelor in special și parinților/ingrijitorilor in general, forța și increderea de neclintit in propriile intuiții, in ințelepciunea organismului uman, in natură și nu in ultimul rand in copii.

Există familii care doresc de bună voie să facă schimbări in alimentație și există familii care sunt constranse de provocările vieții să facă schimbări după principiile PUR și SIMPLU (acesta din urmă a fost și cazul meu). Găsesc lipsit de umanitate, nefiresc și contraproductiv să fie contaminați cu frici sau prejudecăți care să le saboteze demersul de reformă alimentară, și asta doar pentru că medicii, indrumătorii sau apropiații lor nu au deschiderea de a se informa și a proba și alt tip de informație (pe care nu o consider ”greșită”, ci doar diferită).

De aceea cartea conține o Notă pentru cadre medicale, studenți la medicină și specialiști in nutriție și o Notă pentru mame.

Nu doresc să conving sau să convertesc, nici să creez o nouă doctrină, nici să propun o nouă dietă precisă de diversificare, cu un nou set de reguli și retete exacte, ci, din contră, doresc să ne eliberăm impreună de toate cele care ne-au inrobit pană acum.”

Cristela GEORGESCU

Cartea a fost adaugata in cos